Obavijesti

Show

Komentari 1

Oni su novi članovi žirija! Uz Stjepana će ocjenjivati jela u novoj sezoni 'MasterChefa'

Oni su novi članovi žirija! Uz Stjepana će ocjenjivati jela u novoj sezoni 'MasterChefa'
7

U sedmoj sezoni poznatog kulinarskog showa više nećemo gledati Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića

VIDEO

U tijeku je snimanje audicija za sedmu sezonu MasterChefa, a osim novih kandidata, nova sezona donosi promjene u postavi žirija. Uz chefa Stjepana Vukadina, koji s entuzijazmom ulazi u svoju četvrtu sezonu kao član žirija, stat će dva vrhunska profesionalca, chefovi Goran Kočiš i Mario Mihelj! Njihova imena već su dobro poznata na gastronomskoj sceni, a u ulogama žirija MasterChefa bolje će ih upoznati televizijski gledatelji i šira publika.

 

Slavonac zadužen za prvu Michellinovu zvjezdicu

Goran Kočiš, u gastronomskim krugovima poznat kao Slavonac zaslužan za prvu Michellinovu zvjezdicu u kontinentalnoj Hrvatskoj, veseli se novom izazovu u karijeri pod svjetlima reflektora na koje se tek treba naviknuti.

- Velika mi je čast biti dio nove sezone MasterChefa. Bit će to veliki novi izazov za mene osobno, a isto tako veliki korak prema usmjeravanju kandidata u nove nade naše gastronomske scene - poručuje Kočiš te otkriva koja očekivanja ima od novih kandidata.

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

- Očekujem ustrajnost, fokusiranost i ljubav prema kuhanju i njihovom budućem životnom stilu - jer kuhanje nije posao, nego upravo stil života. Kao član žirija bit ću strog, ali pravedan, sve u cilju motiviranja i educiranja kandidata da budu što bolji - dodaje Kočiš koji je svoju uspješnu karijeru gradio u inozemstvu – Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj – te potom u Zagrebu.

Kulinarski zanat brusio je u brojnim istaknutim restoranima i hotelima, a zahvaljujući njemu, 2019. godine Michelinova zvjezdica prvi put stigla je u Zagreb.

Žiri se mijenja! Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija popularnog 'MasterChefa'
Žiri se mijenja! Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze  iz žirija popularnog 'MasterChefa'

Debitirat će i svestrani zagrebački chef

U ulozi žirija debitirat će i Mario Mihelj, svestrani zagrebački chef koji je zaslužan za gastronomsku transformaciju dva poznata zagrebačka restorana.

- Radujem se svom angažmanu u žiriju MasterChefa i mislim da će ovo biti jedno prelijepo iskustvo. MasterChef je emisija koja pokazuje gastronomiju u cijeloj Hrvatskoj i putem ove emisije mnogi se ljudi odluče baviti kulinarstvom i daju sebi priliku da javno istupe na televiziji te tako čak i promijene profesiju. Lijepo je biti dio te priče i uvoditi kandidate u naš svijet te tako im mijenjati živote - poručuje Mihelj te otkriva što kandidati i gledatelji mogu očekivati od njega.

- Kao član žirija bit ću svoj i neću biti strog jer je moj karakter lepršav i maštovit. Uvijek ću biti pravedan i neću raditi kompromise prema hrani. Od kandidata očekujem da daju sve od sebe, uživaju i da se opuste - poručuje Mihelj koji je svoje bogato znanje i fine dining vještine stjecao u nekoliko zapaženih restorana s Michellinovom preporukom.

'Veselim se novim kandidatima'

Već uhodani član žirija, Stjepan Vukadin, spreman je uvesti nove kolege u sedmu sezonu, a posebno se veseli novoj energiji i kandidatima koji će stati pred njih s ciljem da osiguraju svoje mjesto u najpoznatijoj TV kuhinji.

- Jako se veselim novoj sezoni, novim kandidatima, kao i suradnji s novim kolegama, vrhunskim chefovima i ljudima prije svega. S audicijama smo krenuli i zanimljivo je vidjeti entuzijazam i volju koju imaju ovogodišnji kandidati. Pred nama je nova energija i brojni MasterChef izazovi koje će kandidati morati proći kako bi zaslužili ostanak u našoj kuhinji - otkriva Vukadin.

Masterchef se počeo emitirati 2011.

MasterChef se u Hrvatskoj počeo emitirati 2011. kada su u sastavu žirija bili Tomislav Gretić, Mate Janković i Radovan Marčić. U drugoj sezoni Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću pridružio se Dino Galvagno, dok su u trećoj sezoni, koja se emitirala 2015. godine, žiri MasterChefa činili Dino Galvagno, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. Posljednje tri sezone članovi žirija bili su Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Zagreb: Predstavljena je nova sezona MasterChefa
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara
Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave